Hinnasto

HENKILÖKUVAUS alk. 300€

 • suunnittelupalaveri
 • tunnin kuvaus
 • näytekuvat 20-50 kpl
 • 3 valmiiksi käsiteltyä valokuvaa
 • lisäkuvaustunti 100 € / h
 • lisäkuvat 50 € / kpl
Hinnoittelen kaikki yksityishenkilöiden muotokuvaukset ja henkilökuvaukset yllä olevan paketin pohjalta. Tunnissa ehtii käyttää kahta tai ihan maksimissaan kolmea eri asua. Teen yhteistyötä muutaman erittäin ammattitaitoisen ja lahjakkaan meikkaajan ja stailaajan kanssa, jotka halutessasi viimeistelevät osaltaan kuvien hienon lopputuloksen.

CASTING-VALOKUVAUSPÄIVÄ 180€

Järjestämme yhdessä Helsinki Castingin kanssa joka kuukauden viimeisenä perjantaina casting-valokuvauspäivän. Kuvausaika on noin 30 minuuttia ja otamme sinusta kolme valokuvaa: kokovartalokuvan, puolikuvan ja lähikuvan. Valitsemme kanssasi käsiteltävät kuvat heti kuvauksen jälkeen. Saat kuvista myös mustavalkoversiot. Jos valinta on vaikeaa, voit ostaa lisäkuvia hintaan 50€ / kpl. Varaa aikasi alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoitathan myös minkä kuukauden kuvauspäivään haluat osallistua ja mahdollisen toiveesi kellonajasta.

PROMOKUVAUS alk. 300€

Promokuvauksissa olen käyttänyt samaa hinnoittelua, kuin henkilökuvauksissa jos asiakas on yksityishenkilö. Kuvausten hinta määräytyy kuvien käyttöoikeuksien laajuuden mukaan, joista sovitaan tapauskohtaisesti. Pyydäthän tarjousta alla olevan lomakkeen kautta ja palaan sinulle parin arkipäivän sisällä!

CV-KUVAUSPÄIVÄ 180€

Joka kuukauden ensimmäinen perjantai keskitymme CV-kuviin! Kuvat käyvät mainiosti esim. työhakemuksiin, LinkedIn-profiiliin, nettisivuillesi ja minne tahansa missä edustat omaa osaamistasi. Kuvaus kestää 30 minuuttia, jonka jälkeen valitsemme kanssasi käsiteltävät kolme valokuvaa. Saat kuvista myös mustavalkoversiot. Jos valinta on vaikeaa, voit ostaa lisäkuvia hintaan 50€ / kpl. Varaathan aikasi alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoitathan myös minkä kuukauden kuvauspäivään haluat osallistua ja mahdollisen toiveesi kellonajasta.

TINDER-KUVAUS 400€

KYLLÄ VAIN! Minulle on tullut sen verran toimeksiantoja liittyen Tinderiin, että olen tehnyt sille ihan oman kuvauspaketin! Paketti sisältää:
 • tunnin kuvaus studiossa
 • tunnin kuvaus ulkona
 • näytekuvat
 • 6 valmiiksi käsiteltyä valokuvaa
 • Nopea toimitus! Valmiit kuvat saat käyttöösi viikon sisällä kuvavalinnoista. :)

HENKILÖKUVAT, KUVITUSKUVAT JA MARKKINOINTIKUVAT YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE alk. 300€ + alv 24%

Tarjoan monipuolisia kuvauspalveluja brändisi rakentamiseen. Henkilökuvien lisäksi kuvaan kuvituskuvia, tuotekuvia ja muuta markkinointikuvastoa. Pyydäthän tarjouksen alla olevan lomakkeen kautta ja palaan sinulle parin arkipäivän sisällä.

LAHJAKORTIT

Täyttääkö läheisesi tai ystäväsi pyöreitä? Jääkö rakas työtoverinne eläkkeelle? Valokuvaus on hieno tapa onnitella tilanteessa kuin tilanteessa. Kaikkiin kuvauksiin on mahdollisuus ostaa kuvauslahjakortti.